Bertie Tijssen van Tempo Team: dagelijks 2800 mensen aan het werk in Limburg

Bertie Tijssen van uitzendbedrijf Tempo Team claimt het marktleiderschap met uitzendwerk in Limburg met dagelijks 2800 uitzendkrachten. Goed voor een kwart van het totaal van tijdelijke krachten, zegt Tijssen in een pitch van het wekelijkse programma WijLimburg Live dat afgelopen vrijdag is opgenomen in Sittard-Geleen. Op 1 maart zijn de opnames in Maastricht, een week later in Echt-Susteren.

CV Bertie Tijssen:

Mijn naam is Bertie Tijssen en ik ben ruim 4 jaar werkzaam bij Tempo-Team. Nadat ik mijn opleiding commerciele economie op HSZuyd heb afgerond ben ik mijn loopbaan gestart bij Tempo-Team in de functie van intercedent. Eerst op de vestiging in Echt en snel daarna op onze vestiging in Sittard. Tempo-Team stimuleert ontwikkeling en groei binnen de eigen organisatie zeer sterk.Ontwikkel ook vooral de punten waar je al goed in bent en waar je passie ligt! In mijn huidige functie als Sales Representatieve ben ik in de regio Limburg verantwoordelijk voor het werven vannieuwe klanten in de food, industrie en logistiek.

Ondernemers cv:

Tempo-Team is in alle branches, dé HR specialist. Door middel van ons uitgebreid dienstverleningspakket: Uitzenden, Professionals, Inhouse Services, Employability, Payrolling en Outsourcing kunnen wij altijd de juiste oplossing bieden.  Dit heeft geresulteerd in een mooi klantenportfolio waartoe onder andere behoren: DHL, Bakkersland,  Geodis, Z-Safety, Open Universiteit Heerlen en Faurecia . Dagelijks zijn er zo’n 2800 uitzendkrachten werkzaam bij Tempo-Team in Limburg.

Dit jaar wil ik graag met u als klant een nieuwe samenwerking aangaan. En u als klant ontzorgen en ondersteunen in uw dagelijkse operatie. Door middel van onze juiste diensten en advies en het educated team dat er altijd voor u staat. Dit zal resulteren in meer succes in uw eigen markt! Bent u bezig met een HR thema, efficiency, productiviteitsverbetering? Ga het gesprek met mij aan! Ik zal u minstens 1 tip geven waar u beter van wordt.

Bertie Tijssen

Sales representative 

Tempo-Team Inhouse Services

Rijksweg Centrum 72, 6161 EH  Geleen 

www.tempo-team.nl/inhouseservices

 

 Gerelateerde artikelen

« Terug | Bron: Wijlimburg

15 februari 2012 11:00

De artikelen van Wijlimburg mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden over-genomen. Ze vallen onder de Auteurswet.

Bedrijven Gids

WijLimburg Platform voor en door ondernemers