Gelders De Jong (dochter Boskalis) krijgt megaklus van de provincie Limburg

Het aannemingsbedrijf De Jong in het Gelderse Beesd heeft een miljoenenopdracht gekregen van de provincie Limburg. Het gaat om onderhoud van wegen tot groen. Er waren twee andere gegadigden.

Alleen bedrijven met een omzet vanaf € 5 mln mochten meedoen. Er is gegund op Economische meest voordelige inschrijving (EMVI). 

Aannemingsbedrijf De Jong en Zoon Beesd is onderdeel van multinational Boskalis, vooral bekend als baggerbedrijf. En De Jong is tevens een zusteronderneming van MNO Vervat dat - als die door gaat - de Parkstadring mag aanleggen. 

En dit is de klus:

Het contract omvat het verrichten van het functioneel onderhoud van de openbare ruimte van Provinciale Wegen binnen de beheergrenzen van de Provincie Limburg en bestaat op hoofdlijnen uit onderstaande werksoorten: - technisch en verzorgend onderhoud bebording en wegmeubilair;

- technisch en verzorgend onderhoud faunavoorzieningen;
- technisch en verzorgend onderhoud groen;
- technisch en verzorgend onderhoud watergangen en afwatering;
- technisch en verzorgend onderhoud afschermvoorzieningen;
- technisch onderhoud wegmarkeringen;
- verzorgend onderhoud ZOAB-verhardingen;
- verzorgend onderhoud kunstwerken (reinigen voegovergangen);
- bestrijding ziekten en plagen;
- algemeen verzorgend onderhoud van verhardingen en groen (o.a. bestrijding onkruid, veegvuil, zwerfvuil, verwijderen (grof)afval, chemisch afval, kadavers, graffiti);
- eenmalige vervanging huidige hectometreringsborden en palen en bermpalen c.a. door nieuw type borden en palen langs alle provinciale wegen in beheer bij de Provincie Limburg. 

 Gerelateerde artikelen

« Terug | Bron: Wijlimburg

10 mei 2012 10:00

De artikelen van Wijlimburg mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden over-genomen. Ze vallen onder de Auteurswet.

Bedrijven Gids

WijLimburg Platform voor en door ondernemers