Groenteverwerker Van Gelder (Verhaaren) ontslaat 23 werknemers in Venlo

De Venlose groenteverwerker Van Gelder ontslaat 23 van de 100 werknemers. Dat vanwege tegenvallende resultaten.

Van Gelder is sinds 1 jaar eigenaar van de onderneming in Venlo die eerder als Verhaaren Venlo werkte. Het hoofdkantoor van Van Gelder staat in Ridderkerk. Er is naast Venlo ook nog een vestiging in Groningen. In totaal werken bij de bedrijven 400 mensen. Het bedrijf bestaat sinds jaren vijftig. De vestiging in Venlo heeft een miljoen verlies geleden op een omzet van tien miljoen euro, zo zegt manager Demis van Kouwen in Dagblad de Limburger. 

 

Klik hier voor meer info. 

 

Hieronder het persbericht:

De directie van Van Gelder Venlo B.V. heeft vanwege sterk tegenvallende jaarcijfers 2011 moeten besluiten tot een grote reorganisatie binnen Van Gelder Venlo B.V.

De directie van Van Gelder Venlo B.V. heeft vanwege sterk tegenvallende jaarcijfers 2011 moeten besluiten tot een grote reorganisatie binnen Van Gelder Venlo B.V. De voorlopige resultaten over 2012 hebben de noodzaak tot reorganisatie nog eens bevestigd. Als gevolg van deze reorganisatie zullen circa 23 arbeidsplaatsen komen te vervallen. Het personeel alsmede de betrokken vakbonden zijn hierover inmiddels geïnformeerd. Van Gelder betreurt het dat zij tot deze beslissing heeft moeten komen. Het besluit is echter noodzakelijk voor een gezonde voortzetting van de bedrijfsvoering.

Van Gelder heeft het volste vertrouwen dat de hoogwaardige service aan haar klanten en leveranciers blijft gewaarborgd.

Venlo, 2 april 2012

Directie van Van Gelder Venlo B.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gerelateerde artikelen

Over Van Gelder Venlo B.V.

Hoofdactiviteit:
Groothandel
Adres:
Venrayseweg 140, 5928RH venlo
Aantal werknemers:
100-199
Datum inschrijving:
12/4/2001
Meer info over dit bedrijf ยป

« Terug | Bron: Wijlimburg

2 april 2012 10:00

De artikelen van Wijlimburg mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden over-genomen. Ze vallen onder de Auteurswet.

Bedrijven Gids

WijLimburg Platform voor en door ondernemers