Heerlense bedrijven komen met wereldprimeur ERP/SAP-betalingen

De Heerlense bedrijven Dutch Payment Groep en Illumni Consulting stellen een wereldprimeur te hebben met online betaling en factuur via ERP-systemen.

Hieronder de uitleg van mede-initiatiefnemer Marc Hermans van Dutch Payment Groep en daaronder het persbericht:

'Binnen de wereld van SAP kun je nu slechts pdf facturen maken en uitprinten. Deze facturen moeten dan in een enveloppe gestopt worden en daarna gefrankeerd en verzonden worden. Per email je eigen e-factuur verzenden als pdf kan niet, laat staan dat ze onmiddellijk met een iDEAL link kunnen worden betaald.SAP wordt daarentegen wel gebruikt als platform van waaruit (hele) grote volumes facturen geproduceerd worden. 

Samen met Illummi hebben we kant en klare oplossing voor SAP ontwikkeld (soort plug in) onder de naam 3MMA waarmee het wel mogelijk is om direct e-facturen te versturen vanuit SAP en deze met iDEAL direct vanuit de e-factuur door de ontvanger te laten betalen. Daarnaast worden de meldingen van een succesvolle betaling direct in SAP geschoten en boekhoudkundig afgeboekt, zodat iedere gebruiker - zonder in de bankafschriften te hoeven kijken- in zijn SAP dashboard alle factuur info real time ter beschikking heeft.

Zo'n totaaloplossing volledig ingebed in de standaard SAP omgeving bestaat nog nergens ter wereld (voor zover we weten).
Verder is het bijzonder dat we 3MMA aanbieden zonder up front investering. Implementatie binnen SAP is gratis en de gebruiker betaalt slechts per succesvolle e-payment. Goedkoper en eenvoudiger kan het niet, zo denken we.
Inmiddels hebben we op het hoofdkantoor bij Heineken een demo mogen geven en de eerste reacties zijn erg veelbelovend.
Morgen en overmorgen staan we met 3MMA op de SAP beurs in het MECC. Volgende week volgt de echte launch van 3MMA op het E-facturencongres in Eindhoven'. 

PERBSERICHT

De Limburgse bedrijven Dutch Payment Group BV (cpsp) en Illumni consulting lanceren hun kant-en-klare e-invoice oplossing “3MMA” op het vijfde Factuurcongres, dat op dinsdag 24 april in Eindhoven plaatsvindt.

3MMA is wereldwijd de eerste volledig geïntegreerde ERP e-invoice oplossing (e-factuur & e-payment)!

Met 3MMA kunt u zelf vanuit uw bestaande standaard SAP modules uw eigen standaard facturen aanmaken en per email als pdf-bijlage verzenden. De ontvanger van uw email kan vervolgens rechtstreeks vanuit de e-factuur met iDEAL betalen.
De bancaire gegevens worden tenslotte automatisch door 3MMA verwerkt, geactualiseerd en afgeletterd binnen uw financiële SAP module.

3MMA heeft geen impact op de bestaande inrichting van ERP pakketten en de implementatie door Illumni is geheel kosteloos.

Geen betaling? Geen kosten!

U betaalt als gebruiker alleen een minimaal bedrag bij een succesvolle iDEAL transactie. 3MMA maakt e-facturen met een online betaling zonder up front investering beschikbaar voor alle SAP gebruikers in Nederland.

Binnenkort is 3MMA ook beschikbaar voor andere ERP en financiële pakketten, zoals Oracle, Microsoft Dynamics en het Duitse DATEV.

Meer informatie kunt u terugvinden op onze site www.3mma.nl .Gerelateerde artikelen

« Terug | Bron: Wijlimburg

10 april 2012 10:00

De artikelen van Wijlimburg mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden over-genomen. Ze vallen onder de Auteurswet.

Bedrijven Gids

WijLimburg Platform voor en door ondernemers