Perfact: Van 60 naar 120 personeelsleden en mogelijke doorgroei naar 250

Dienstverlener Perfact Group in Sittard-Geleen kan opnieuw slimme technische personeelsleden gebruiken. Die worden ingezet in binnen- en buitenland door het bedrijf van Frank Bessems en Jo Reinders. De onderneming groeit razendsnel, van 60 mensen twee jaar geleden naar 120 nu. En volgens mede-eigenaar Frank Bessems kan het bedrijf in de huidige opzet doorgroeien naar 250 mensen. De reden van succes is volgens Bessems onder meer het feit dat grote en kleine bedrijven (zoals Sabic en Bayer) zich op kerntaken terugtrekken waardoor er ruimte is voor meer kennis en mensen (met kennis) van buiten.

Bessems is een van de vijf ondernemers die een pitch heeft gedaan voor de camera van WijLimburg.nl. Dat bij de editie Sittard-Geleen op 10 februari van het programma WijLimburg Live in het LIOF-Bedrijvencentrum De Borrekuil in Sittard-Geleen.

Hieronder de aangeleverde info over de mede-eigenaar en het bedrijf:

 

CV ONDERNEMER: 

Mijn naam is Frank Bessems 49 jaar, director sales. Sinds 1987 als zelfstandig ondernemer actief in dit werkgebied. Het bedrijf is opgericht samen met  Jo Reinders,  director operations. Wij zijn elk 50% eigenaar.

Het is onze opdracht om werknemers te helpen met hun zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Door het ter beschikking stellen van kennis ontstaat de echte toegevoegde waarde voor onze markt. Het is onze missie om internationaal door de opdrachtgevers erkend te worden als een onvervreemdbaar en wezenlijk onderdeel van hun core competence. Ik ben trots op onze mensen die samenwerken met respect en plezier en doen wat ze zeggen.

CV BEDRIJF

Perfact Group is een internationaal, 120 medewerker sterke kennisorganisatie die kapitaal intensieve productie bedrijven ondersteund met het optimaal gebruik en onderhouden van hun bedrijf. Dit onder andere voor (Petro)Chemie, food, staal, zink, papier, pharma en ook overheid. Het werkgebied is met name Nederland, Duitsland en België. Wij zijn gevestigd in Geleen, Zwijndrecht (NL) en Genk (B). 

De organisatie bestaat uit vier expertise centra:

Perfact Tasc richt zich op turn arounds en project management. Het beperken van kosten en productiederving en het realiseren van de gedefinieerde doelen onder de randvoorwaarden van HESQ.

Perfact Process Control helpt bij de keuze voor de juiste automatiseringsstrategie, de juiste apparatuur en technologie.

Perfact Match vervult de resourcekant. Detachering, werving en selectie en outplacement van met name hoger opgeleide technische specialisten (MBO+, HBO, WO).

Perfact Insight is de kenniscomponent met specialistische kennis op het vlak van organisatie en techniek, binnen de gebieden: Maintenance, Asset Utilisation, Manufacturing en HSEQ.

Hoofdkantoor:

Transportlaan 99, 6163CX Geleen

046-4230707

www.perfact-group.com

info@perfact-group.com

 

 

 

 Gerelateerde artikelen

« Terug | Bron: Wijlimburg

14 februari 2012 11:00

De artikelen van Wijlimburg mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden over-genomen. Ze vallen onder de Auteurswet.

Bedrijven Gids

WijLimburg Platform voor en door ondernemers