Rob Hartmann weer terug op oude nest

Horecaman Rob Hartmann is terug bij het bedrijf van Camille Oostwegel. Na vijf jaar bij anderen te hebben gewerkt is hij benoemd als Maître d’Hotel van Chateau St. Gerlach in Houthem.

 

Hieronder het persbericht:

Rob Hartmann nieuwe Maître d’Hotel bij Château St. Gerlach

Na 5 jaar keert Rob Hartmann terug als Maître d’Hotel bij de Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Per 1 juli 2012 begint hij aan zijn nieuwe uitdaging bij Château St. Gerlach. Tot 2007 werkte Rob Hartmann (39) als Maître d’Hotel/Sommelier bij Château Neercanne.

 

In 2007 koos Rob Hartmann om na 12 jaar bij Château Neercanne te hebben gewerkt het restaurantvak te verlaten. Afgelopen 5 jaar heeft hij met veel plezier gewerkt bij Le Châtelain Vins Fins in Echt en als gastheer en salesmanager bij Thiessen Wijnkopers.

‘Het is mij een eer en genoegen dat we Rob terug mogen verwelkomen binnen onze groep’ aldus Jan-Paul Kroese, Directeur/Gastheer van Château St Gerlach. ‘Met de kennis en  ervaring die Rob meeneemt en samen met Chef-kok Otto Nijenhuis, Sommelier Kevin Vondenhoff en het team van Restaurant Château St. Gerlach gaat hij het restaurant tot nieuwe hoogte brengen’.

Château St. Gerlach, de buitenplaats van Maastricht, bestaat uit een hotel met 58 hotelkamers en 38 hotelappartementen, een à la carte restaurant, een bistrot, S.P.A. & Wellness St. Gerlach, een zwembad en diverse zalen en salons voor bijeenkomsten.

Meer over Rob Hartmann klik hier. 

 Gerelateerde artikelen

« Terug | Bron: Wijlimburg

28 mei 2012 10:00

De artikelen van Wijlimburg mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden over-genomen. Ze vallen onder de Auteurswet.

Bedrijven Gids

WijLimburg Platform voor en door ondernemers