1100 medewerkers Gilde Opleidingen bestellen voortaan zelf hun drukwerk bij Andi Druk

De samenwerking is deze maand ingegaan. De 1100 medewerkers van Gilde Opleidingen kunnen zelf via een website hun drukwerk rechtstreeks bij Andi Druk bestellen. Het gaat dan om readers, syllabussen en mapjes. Binnen 48 levert Andi Druk aan de medewerker.

Krista Theelen van Gilde Opleidingen: ,,Na een Europese aanbesteding kwam Andi Druk duidelijk als beste uit de bus. We wilden ook het liefst samenwerken met een regionale partij, die ervaring had in reprografisch werk op onderwijsgebied en voor wie duurzaamheid belangrijk is. Bovendien bleek ook heel het financiële plaatje dat Andi Druk ons voorrekende heel aantrekkelijk.”, zo vertelt Krista Theelen.

De ruim 1100 medewerkers van Gilde Opleidingen kunnen zelf hun opdracht bij Andi Druk neerleggen. “Via een webbased applicatie kan een medewerker bij Gilde Opleidingen een opdracht aanvragen met de garantie dat hij of zij binnen 48 uur de spullen in huis heeft. Stel dat een docent tien mapjes nodig heeft, dan regelt hij dit zelf rechtstreeks met Andi Druk. Die korte lijntjes vinden wij heel erg prettig. Net als het maken van een duidelijke gespecificeerde rekening door Andi Druk, zodat wij van iedere afdeling precies weten hoe hoog het budget is dat ze kwijt zijn,” aldus Theelen.