150 afgestudeerden van 36 nationaliteiten bij 65-jarige MSM

MAASTRICHT – Meer dan 150 studenten van 36 verschillende nationaliteiten nemen op donderdag 21 september hun Master in Management (MM), Master of Business Administration (MBA), Master of Philosophy (MPhil) of Doctor of Business Administration (DBA) diploma in ontvangst tijdens de “Graduation Ceremony” van Maastricht School of Management (MSM). Deze jaarlijks terugkerende afstudeerceremonie heeft dit jaar een extra feestelijk tintje, omdat MSM haar 65-jarig jubileum viert.

Ieder jaar is de Graduation Ceremony weer een internationaal, multicultureel en feestelijk evenement. Studenten van MSM in Maastricht en van de MSM partnerinstituten over de hele wereld komen met hun familie en naasten naar Maastricht om hun diploma in ontvangst te nemen. China, Duitsland, Jemen, Peru, Vietnam en Zuid-Afrika zijn slechts enkele voorbeelden van de 36 landen welke vertegenwoordigd zullen zijn. Net als voorgaande jaren zullen ook buitenlandse ambassadeurs aanwezig zijn om de studenten uit hun land persoonlijk te feliciteren.

Memorabele dag
Niet alleen voor de studenten is de Graduation een belangrijke mijlpaal, ook voor het instituut zelf. Maastricht School of Management bestaat in 2017 65 jaar en is hiermee een van de oudste business scholen in Nederland.Tijdens en na de ceremonie zal dit bijzondere briljanten jubileum gevierd worden met studenten en hun families, ambassadeurs, collega’s en genodigden te vieren.

Programma
Voorafgaand aan de diploma-uitreiking zal MSM Executive MBA alumnus Frank Kauffmann, werkzaam als General Manager Integrated Project Operations Center bij Royal Philips, zijn succesverhaal met de studenten en gasten delen. Na zijn toespraak zal Remy Syrier achter zijn klavecimbel plaatsnemen en muzikaal gehoor geven aan de foto-expositie “MSM, Maastricht and Metamorphic Books”, die eerder dit jaar bij het Centre Ceramique in Maastricht heeft plaatsgevonden.

Na het overhandigen van de diploma’s zullen drie bijzondere prijzen uitgereikt worden: aan de student met de beste DBA thesis en aan de studenten die de beste MM en MBA eindopdracht hebben gemaakt.

Tot slot zal de CEO van accreditatieorganisatie AMBA, Andrew Main Wilson, kort stilstaan bij het 65-jarig bestaan van MSM.

Over Maastricht School of Management
Maastricht School of Management (MSM) is opgericht in 1952 en één van de oudste en meest internationale business scholen in Nederland. MSM biedt haar onderwijsprogramma’s in management en ondernemerschap aan in Maastricht, en op diverse locaties in de wereld in samenwerking met partner instituten. MSM’s MBA programma MSM alumni bekleden topposities in het bedrijfsleven, de overheid en in het onderwijs. MSM’s MBA programma is het op één na beste MBA programma in Nederland volgens Eduniversal’s 2015-2016 Best Master ranking en MSM’s DBA programma staat nummer 2 op de wereldranglijst volgens DBAstudies.com. Zowel in 2014 als 2016 was MSM finalist voor de prestigieuze Innovation Award van de Assocation of MBAs (AMBA).