50 jaar bij Inalfa, lintje voor Tini Nabuurs (persbericht)

Burgemeester Hans Gilissen reikt op 14 april een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Tini Nabuurs (64) uit Overloon tijdens de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Inalfa in Venray. Tini Nabuurs viert dit jaar zijn vijftigjarig jubileum bij Inalfa.

 Tini Nabuurs wordt geroemd om zijn tomeloze en uiterst waardevolle inzet voor lnalfa. Hij had een groot aandeel in de groei van deze internationale organisatie. Zo is hij vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van de producten en legt hij zich nu toe op het doorgeven van kennis en ervaring aan de volgende generatie.

De laatste tien jaar vertegenwoordigde de heer Nabuurs Inalfa binnen het landelijke RAI Industrie Platform (overkoepelend orgaan rijwiel- en automobielindustrie). Het doel van deze branchevereniging is de lobby voor een toekomstbestendige automotive-toeleveringsindustrie. Via de RAI kan deze bedrijfstak zijn stem laten horen in Europese platformen die invloed hebben op de regelgeving en subsidie richting, zoals het EU platform CLEPA.

Tini Nabuurs begon in 1966 op 15-jarige leeftijd als leerling-gereedschapsmaker. Onder andere via de functies tekenaar/constructeur en senior hoofd ontwikkeling en constructie, klom hij op tot zijn huidige functie Group Vice President Representative of China & Advisor to the Board.

Tini Nabuurs is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.