MeanderGroep Zuid-Limburg en VIRO ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2017’

De twee bedrijven kregen de prijs woensdagavond uitgereikt tijdens de LWV Limburg Happening.

De verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg (AWVL) is een imagocampagne om jongeren te laten zien wat voor mooie bedrijven we in Limburg hebben. Op die manier wordt geprobeerd om jongeren een beter beeld te geven van de arbeidsmarktkansen in Limburg en ze daarmee te boeien, binden en benutten voor de regio. Met de huidige economische groei is iedereen immers hard nodig.

De deelnemende bedrijven hebben actief campagne gevoerd, medewerkers ingezet en hun achterban ingeschakeld; dit alles om zoveel mogelijk stemmen te werven en hun bedrijf in de spotlight te zetten. De twee andere genomineerden in de categorie Grootbedrijf waren: Accenture en Sevagram. In de categorie MKB was dat GDO en Bizzomate.

Over de winnaars:
MeanderGroep Zuid-Limburg, met hoofdkantoor in Landgraaf, is actief in Parkstad en de Westelijke Mijnstreek in de zogeheten intramurale (verpleeg- en verzorgingshuizen) en extramurale (bij de klant thuis) zorg, paramedische en preventieve dienstverlening, met een totaalpakket van maatschappelijke dienstverlening en services. Er werken bijna 5.000 medewerkers die per jaar zorg verlenen aan meer dan 10.000 inwoners van Parkstad en Westelijke Mijnstreek.

VIRO is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in Engineering en Projectmanagement. Het bedrijf biedt klanten zowel technische expertise als extra medewerkerscapaciteit. Behalve in Echt heeft het bedrijf ook kantoren in Hengelo (hoofdkantoor) en het Duitse Osnabrück.