Alle Stof In Twente Opruimen (Asito) gaat ook gebouwen provincie Limburg reinigen

Asito B.V. uit Almelo heeft een aanbesteding gewonnen van de provincie Limburg. Vijf bedrijven schreven in op de opdracht, waarbij geselecteerd werd op kwaliteit (65%) en prijs (35%).

Korte beschrijving van de opdracht of de aankoop/aankopen

Deze aanbesteding betreft de Europese aanbesteding voor het verkrijgen van een dienstenovereenkomst voor schoonmaakonderhoud ten behoeve van diverse locaties van Provincie Limburg. Deze overeenkomst wordt aangegaan met één leverancier voor de duur van vier (4) jaar per 1 september 2016 en eindigt per 31 augustus 2020 van rechtswege tenzij opdrachtgever gebruik wenst te maken van de optionele verlenging. De optionele verlenging behelst de optie tot verlenging van tweemaal één (1) jaar tot een maximum van 31 augustus 2022.

Over Asito:

Op een na grootste schoonmaker van Nederland, opgericht in 1952 door voormalig landmachtofficier Joop van Riemsdijk als ‘Alle Stof In Twente Opruimen’, vooral bedacht om bovenaan in de telefoongids te komen. Inmiddels heeft Asito bijna honderd vestigingen. De oprichter overleed in 2003. Dochter Monique van Riemsdijk is nu grootaandeelhouder van en commissaris bij het familiebedrijf, dat door overnames snel groeit. Met een geschat vermogen van 150 miljoen euro is ze de nummer 208 van de Quote 500. Het Asito-hoofdkantoor staat nog steeds in Almelo, maar de afkorting staat sinds de groei tot ver buiten Twente voor ‘Alle Stof In Tempo opruimen’.