EromesMarko uit Wijchen heeft de aanbesteding voor het leveren, het plaatsen tot op de (werk)plek en het in elkaar zetten van nieuw meubilair voor het Arcus College toegewezen gekregen. Bij deze opdracht hoort tevens het ophalen van oud meubilair, het reviseren van bestaand meubilair en een natuurlijke adviesfunctie op diverse gebieden.

De omvang van de opdracht was het afgelopen jaar bij benadering € 80.000 inclusief BTW verspreid over de locaties van het Arcus College. Naar verwachting zal dit bedrag in de komende jaren afnemen. Aan dit bedrag kunnen geen rechten ontleend worden. Er is minimaal inzicht in eventuele grootschalige trajecten voor de komende jaren.

De overeenkomst wordt afgesloten voor alle locaties van het Arcus College waar meubilair benodigd is. Hierbij wordt locatie Zorg Academie Parkstad optioneel afgenomen. Uiteindelijk schreven twee aanbieders op deze aanbesteding in. Kwaliteit van de geleverde producten woog het zwaarst mee met een wegingsfactor van 60%, de weging van de prijs was 40%.