Hotel Management School Maastricht, onderdeel van Zuyd Hogeschool, heeft een aanbesteding uitgeschreven voor het leveren van voedingsmiddelen.

Tot de voedingsmiddelen behoren:
– Aardappelen, Groen en Fruit (AGF);
– Droge stof- en kruidenierswaren (DKW);
– Diepvries;
– Zuivel en Vers;
– Vlees en Gevogelte;
– Vis.

Voor de aangeboden dienstverlening zijn de volgende aandachtspunten te benoemen:
– Contact tussen leveranciers en personeel op de ‘werkvloer’;
– Bijdrage aan het onderwijs;
– Leverancier dient een bijdrage te leveren aan innovatie;
– HMSM wil een ‘proefkeuken’ zijn voor vernieuwende aspecten;
– Leveren conform vastgestelde levertijden, ook voor manco’s en nabestellingen.

De raming voor het aanbestedingstraject bedraagt circa 300.000 euro per jaar, en is gebaseerd op basis van historie. Deze raming is een indicatie, hier zijn geen rechten aan te ontlenen.

De raamovereenkomst zal ingaan op 1 juli 2018 en heeft een looptijd van twee jaar. De raamovereenkomst kan éénmalig worden verlengd met twee jaar.

Inschrijven op deze aanbesteding is mogelijk tot 15 mei a.s. om 11.00 uur.

Hotel Management School Maastricht (HSMS)
HSMS is opgericht in 1950. Sindsdien is de school uitgegroeid tot een gerenommeerd onderwijsinstituut, dat wereldwijd bekendheid geniet. Tegenwoordig studeren ongeveer 1.100 studenten aan het instituut. Jaarlijks stromen zo’n 320 eerstejaars studenten in, afkomstig uit diverse landen binnen en buiten Europa. Er zijn ongeveer 130 medewerkers verbonden aan de opleiding.