Infotheek Groep B.V. Leiden levert Citaverde College laptops, desktops, servers (850 werkplekken)

Het Citaverde College sluit een contract voor één jaar dat drie keer met een jaar verlengd kan worden.  De organisatie heeft 850 werkplekken.

De geschatte waarde van de opdracht bedraagt ca. € 105.000,00 (incl. BTW) per jaar, waarbij de verwachting is dat deze ingeschatte opdrachtwaarde zal afnemen in de komende jaren. Deze raming dient slechts ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
In ieder geval dient op grond van de te sluiten raamovereenkomst de volgende initiële levering te worden geleverd door Opdrachtnemer:
– 43 desktops (allen configuratie Basic),
– 112 laptops (allen configuratie type Basic),
– 22 beeldschermen (11 x type Onderwijs, 11 x type Standaard),
– 5 servers.

Citaverde

De Groene sector is een van de meest innoverende, ondernemende en belangrijke sectoren van ons land. Niet voor niets heeft de overheid de groene sectoren Agri & Food en Tuinbouw en Uitgangsmaterialen uitgeroepen tot zogenaamde topsectoren. Nederland wil in die sectoren uitblinken en heeft daar zelfs in deze tijden extra geld voor over. Een Groene opleiding is dus een opleiding die ertoe doet. Die je de kans geeft om jezelf te ontwikkelen en in een aantal gevallen je zelfs een baangarantie geeft. De sector schreeuwt om goed opgeleide mensen van alle niveaus, zeker in Limburg! ‘Groen’ is meer dan je denkt. Agrologistiek, food, dierenwelzijn, teelt, detailhandel, de groene ruimte, natuurlijke vormgeving, toerisme en recreatie; het valt allemaal onder de noemer Groen en onder ons opleidingsaanbod.
Onze leerlingen en oud-leerlingen vertellen ons verhaal. Want zij zijn het beste bewijs dat Groen werkt. Doordat we in ons onderwijs veel met de praktijk samenwerken, komen zij erachter waar hun talenten liggen. Onze leerlingen laten zien dat Groen werkt. En dat CITAVERDE werkt. Het CITAVERDE College biedt naast VMBO en MBO opleidingen ook bedrijfsopleidingen aan. Deze opleidingen en cursussen worden aangeboden op zes verschillende locaties:
– Heerlen
– Horst
– Maastricht
– Nederweert
– Roermond
– Bedrijfsopleidingen
– Bestuursbureau