Manders Totaal Vastgoed uit Helmond wint geluidsisolatie 86 woningen Maastricht

Manders Totaal Vastgoed uit Helmond heeft een aanbesteding gewonnen voor de geluidsisolatie van circa 86 woningen in Maastricht.

Vier bedrijven schreven in op de aanbesteding. Prijzen zijn niet bekendgemaakt. De woningen zijn eigendom van Servatius, Woonpunt en van particulieren.

Korte beschrijving van de opdracht of de aankoop/aankopen

De opdracht betreft het aanbrengen van geluidswerende voorzieningen in ongeveer 86 woningen in Maastricht. De woningen zijn in particulier eigendom of in eigendom van de woningverenigingen Servatius en Woonpunt. Het precieze aantal woningen dat in opdracht wordt gegeven is afhankelijk van het aantal deelnemers.Pas nadat de eigenaar en/of bewoner akkoord is met het geluidsisolatieplan zal de aannemer na gunning per woning de opdracht krijgen voor uitvoering!

Het werk ten behoeve van het aanbrengen van geluidswerende voorzieningen bestaat uit:

1. Het uitvoeren van sloopwerkzaanheden inclusief het afvoeren van het vrijkomend materiaal.

2. Het leveren en aanbrengen van geluidswerende voorzieningen, waaronder raamkozijnen inclusief geluidsisolerende beglazing, isolatiematerialen, enz.. Alle maten dienen in het werk bepaald te worden.

3. Het leveren en aanbrengen van geluiddempende ventilatievoorzieningen inclusief eventueel benodigde elektra. Maten in het werk te bepalen.

4. Het afdichten van naden en kieren, inclusief levering materialen.

5. Het afwerken van bovengenoemde voorzieningen, inclusief levering materialen en inclusief het uitvoeren van schilderwerk.

6. Het leveren en aanbrengen van hang- en sluitwerk.

7. Het verrichten van alle bijkomende werkzaamheden e.a. volgens aanvullingen en tekeningen.

Zie voor een nadere beschrijving van de opdracht, het bestek 15-0014 ten behoeve van gevelisolatie project RMP Noord te Maastricht (bijlage 3) en Werkomschrijving ten behoeve van: RMP Noord Maastricht (bijlage 4).