Media Service Maastricht gaat AV doen van Raadzaal en Boardroom in stadhuis Maatricht

Media Service Maastricht (MSM-Edison bv) heeft een aanbesteding gewonnen van de gemeente Maastricht, waarop twee bedrijven inschreven. Geselecteerd werd op de Economisch Meest Voordelige Inschrijving. Prijzen zijn niet bekendgemaakt.

De Audiovisuele Installatie in de Raadzaal dateert uit 2007 en is de afgelopen jaren op diverse onderdelen aangepast voor het behoud van een stabiele en bedrijfszekere installatie.

Met de komst van de Nieuwe Werkwijze Gemeenteraad is er meer vraag naar grote vergaderruimten, voorzien van presentatiemiddelen.

Korte beschrijving van de opdracht of de aankoop/aankopen

Deze Europese aanbesteding heeft als doel het verlenen van een opdracht voor het revitaliseren van de audiovisuele inrichting van de Raadzaal, de Boardroom en de Pierre Kempzaal van de gemeente Maastricht met bijbehorende SLA en het aangaan van een raamovereenkomst met dezelfde opdrachtnemer voor de levering van audiovisuele apparatuur met vooraf vastgestelde kortingspercentages op de bruto adviesverkoopprijs van verschillende merken audiovisuele apparatuur.

De looptijd van de beoogde raamovereenkomst gaat in op 1 juni 2016 en heeft een looptijd van drie (3) jaar met een optie tot verlenging van maximaal tweemaal één jaar.