Munckhof, met hoofdkantoor in Horst, heeft de aanbesteding van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, gewonnen voor het faciliteren van de reizen bij internationale handelsmissies. De opdracht wordt uitgevoerd door de gespecialiseerde MICE afdeling (Meetings, Incentives, Congressen en Events) van Munckhof in Venlo en heeft een looptijd van vier jaar.

Vanuit RVO worden er jaarlijks diverse internationale handelsmissies georganiseerd. Tom Roefs, algemeen directeur bij Munckhof: “RVO organiseert jaarlijks circa 20 handelsmissies naar diverse bestemmingen over de gehele wereld. Naast de officiële delegaties van ministers en ambtenaren, sluiten ook veel directie- en bestuursleden van bedrijven aan bij deze missies. Munckhof wordt verantwoordelijk voor het faciliteren van de deelnemers met vliegtickets, hotelkamers, autohuur, visa en andere reis gerelateerde producten voor deze reizen. Naast het vaste reisarrangement rondom de handelsmissie kunnen we de reis individueel op maat maken zodat deelnemers een optimaal resultaat uit hun reis kunnen halen.”

Gespecialiseerd team
De opdracht zal uitgevoerd worden door een team van specialisten in Venlo. Roefs: “Onze MICE afdeling houdt zich dagelijks fulltime bezig met het organiseren van maatwerk meerdaagse groepsreizen in binnen- en buitenland. Dit team is ontstaan voor de Floriade 2012 in Venlo en heeft zich vanaf dat moment enorm gespecialiseerd in deze tak van sport. Vele organisaties, bedrijven, onderwijsinstanties en overheden hebben dit inmiddels ervaren. We zijn er trots op dat we deze kennis en ervaring nu in mogen zetten voor de handelsmissies van RVO.”

Over Munckhof
Munckhof bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen.
Bij het Limburgs bedrijf werken in totaal 1500 medewerkers.