Munckhof (Horst) vervoerspartner van WMC 2017

Dit partnership houdt in dat Munckhof het vervoer van onder andere deelnemers, solisten, dirigenten en juryleden zal verzorgen rondom het muziekevenement in Kerkrade.

De totale opdracht betreft het vervoer van juryleden, de airport- en hoteltransfers van solisten en dirigenten en het totaalpakket voor vervoer van deelnemers. “Tijdens het WMC zijn deelnemers, juryleden, dirigenten en solisten uit 40 verschillende landen actief. Wij zorgen er niet alleen voor dat zij van de diverse vliegvelden naar Kerkrade gebracht worden, maar ook dat zij tijdig bij alle evenementen aanwezig zijn. WMC heeft voor Munckhof gekozen vanwege de ervaring die Munckhof heeft opgedaan bij andere evenementen met complexe vervoersvraagstukken”, laat algemeen directeur Munckhof, Tom Roefs, weten.

Munckhof gaat heel nauw samenwerken met het WMC. Doel is om tijdig de juiste informatie van deelnemers beschikbaar te hebben, zoals vluchtgegevens en aantallen personen. Door de informatie al in een vroeg stadium te ontvangen, kan het vervoer hier optimaal op afgestemd worden.

Het Wereld Muziek Concours vindt dit jaar van 6 tot en met 30 juli plaats in Kerkrade.