Open Line wederom bij Cisco in de prijzen gevallen

Op 4 februari heeft Cisco tijdens haar jaarlijkse Partnerdinner in Amsterdam bekendgemaakt welke Nederlandse partners de Cisco Partner Awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2015. Voor Cisco’s dienstverlening aan klanten is een goede samenwerking met Partners doorslaggevend. Bovendien leveren Partners een belangrijke bijdrage aan het realiseren van Cisco’s groeidoelstellingen.

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de Partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Open Line is dit jaar in de prijzen gevallen met de Cloud & Managed Services Partner of the Year. Deze prijs past perfect bij een bedrijf dat de laatste jaren steeds meer het accent heeft gelegd op Managed Services.

Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland: “Open Line heeft het voor elkaar gekregen om binnen één jaar drie verschillende clouddiensten door Cisco succesvol te laten auditen. Snel na de doorstane audits is Open Line tevens in staat geweest zowel bestaande als nieuwe klanten te laten ‘landen’ op het Cisco Powered Platform, wat resulteerde in een gezamenlijke omzet van enkele miljoenen euro’s. Open Line heeft een enorm commitment naar Cisco en investeert veel tijd en resources om de nr. 1 cloudpartner te worden en is daarvoor dan ook met vlag en wimpel geslaagd.”

“Techniek is slechts het middel voor Open Line om klanttevredenheid als hoger doel te bereiken”, aldus Jo Verstappen, commercieel directeur van Open Line. “Bouwden wij voorheen voor de klant alleen een ICT-oplossing die hij zelf beheerde, tegenwoordig ontzorgen wij de klant door het gehele ICT-domein te beheren en in de cloud te brengen. Dit heeft geleid tot een exponentiele groei van Managed Services klanten”.

Open Line: betrouwbaar en innovatief

Open Line is een specialist in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren en cloudoplossingen. Met ruim 150 medewerkers is het een gezonde, stabiele en jaarlijks groeiende organisatie met een groeiend klantenbestand. Meer dan 30.000 eindgebruikers maken al gebruik van de diensten van Open Line waarbij de klanttevredenheid altijd voorop staat. Het bedrijf beschikt over twee uiterst professionele tier-3 datacenters die dubbel ontsloten zijn. Open Line kent verschillende contractvormen zoals consultancy, managed services & projecten. Zij ondersteunt organisaties bij de ontwikkeling en uitvoering van complexe ICT-projecten.

Voor meer informatie over Open Line

Open Line NV, Amerikalaan 90, 6199 AE Maastricht Airport, 043- 850 7000