Martin Cuypers (Venray) levert kantoormeubilair voor Waterschap Limburg

Waterschap Limburg wil nieuw zitmeubilair – en het onderhoud daarvan – hebben als het in september zijn intrek neemt in een bestaand  kantoor in Roermond. Dan wordt ook een flexibel werkconcept ingevoerd.

De aanbesteding bestond uit twee percelen. Martin Cuypers uit Venray werd het grootste perceel gegund. Rohde & Grahl uit Amersfoort won het andere perceel. In totaal schreven 6 bedrijven in op de aanbesteding. De totale waarde van de twee percelen is dik 360.000 euro.

De opdracht voor Martin Cuypers bestaat ondermeer uit het leveren van alle bureaus, vergadertafels, kasten, lockers, fauteuils, loungebanken en het revitaliseren van bestaande bureaus en vergadertafels. Als onderdeel van deze aanbesteding werd ook een contract afgesloten voor onderhoud en service.

Waterschap Limburg is per 1 januari 2017 ontstaan uit een fusie tussen het Waterschap Roer en Overmaas en Waterschap Peel en Maasvallei. In de huidige situatie is Waterschap Limburg in Sittard en in Venlo gehuisvest, waarbij gebruik wordt gemaakt van een flexibel werkplek concept. Waterschap Limburg zal vanaf 1 september 2017 gebruik gaan maken van kantoorruimten in een bestaand pand in Roermond, waar momenteel haar zusterbedrijf, Waterschapsbedrijf Limburg, is gehuisvest. In de huidige situatie is gebleken dat het huidige kantoormeubilair grotendeels niet meer voldoet aan de huidige normen en is afgeschreven. Om flexibel werkplek concept vorm te geven heeft de aanbestedende dienst adviseurs gecontracteerd. Dit heeft geresulteerd in dit voorliggend document en bijbehorende bijlagen. Naast een nieuwe inrichting is de behoefte ontstaan om het onderhoud en de service rondom het kantoormeubilair mee te nemen in deze aanbesteding.