WijLimburg Achtergrond: Actief in de overheid? Presenteer uw organisatie aan ondernemend Limburg

Een goed ondernemersklimaat is van groot belang voor uw gemeente en uw inwoners. Dit zorgt voor aantrekkingskracht van bedrijven die op hun beurt werkgelegenheid en welvaart creëren. Het is belangrijk om met regelmaat bij anderen onder de aandacht te brengen welke ondernemerskansen en kwaliteiten uw gemeente te bieden heeft. Ook is het goed te laten zien in welke richting uw gemeente zich op economisch en maatschappelijk gebied ontwikkelt de komende jaren.

In de uitgave WijLimburg Achtergond, de zakelijke bijlage in De Limburger, wordt op 26 september uitgebreid ruimte gereserveerd om diverse gemeenten, overheidsinstanties en toeleveranciers in al hun zakelijke facetten te presenteren. Ook uw organisatie bieden wij de mogelijkheid om voor u aansprekende onderwerpen onder de aandacht te brengen en bedrijven en ondernemers te informeren over zaken die hen aangaan. Door middel van een verhaal met journalistieke kwaliteit en hoge attentiewaarde

Wilt u laten zien waarom uw gemeente aantrekkelijk is voor ondernemers? Uw burgemeester of wethouder in een positief daglicht plaatsen? Vertellen over de initiatieven op bedrijfseconomisch vlak of de ontwikkeling van bedrijventerreinen? Als toeleverancier uw bedrijf en dienstverlening aan overheidsinstanties belichten?

Neem dan contact met ons op en reserveer uw ruimte in de uitgave van WijLimburg Achtergrond. Stuur een mail naar advertentie.wijlimburg@concentramedia.nl. Bellen kan natuurlijk ook met Peter Eberson (06-55932918) of Cyriel Hendrix (06-43434843). Zij staan u graag te woord.

Over Wij Limburg
WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg de Limburgse ondernemer om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijLimburg is van en voor Limburgse ondernemers. Want, ondernemen doe je niet alleen.