Adecco huurt kantoorruimte op Maastricht-Airport, Canadian Corner koopt na 34 jaar huren

Een van Nederlands grootste uitzendorganisaties, Adecco, gaat zich vestigen aan de Aziëlaan 22 te Maastricht-Airport. Met ingang van 1 januari 2017 huurt Adecco de gehele 3e verdieping, circa 453 m2 VVO kantoorruimte, van het kenmerkende kantoorgebouw ‘Athos’. Andere huurders in ‘Athos’ zijn KPMG en Boels Zanders Advocaten.

Adecco is onderdeel van Adecco Group Nederland. Het bedrijf heeft  ruim 100 vestigingen met meer dan 1000 medewerkers. Wereldwijd heeft Adecco Group ruim 33.000 medewerkers in meer dan 60 landen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de vertrekkend huurder.

In Brunssum heeft Canadian Corner na 34 jaar gehuurd te hebben gezeten het pand aan de Akerstraat 7a in Brunssum gekocht. Het pand biedt ruimte aan 100 zitplaatsen, een uitgebreide speelhoek en met mooi weer is er tevens een ruim buitenterras.

Canadian Corner is al 34 jaar een begrip in de regio en kent een grote vaste klantenkring.  De meest bekende specialiteiten zijn de spareribs, chicken wings en niet te vergeten de pizza taco. Ook voor kinderen zijn er verschillende kindermenu’s en tevens kunnen zij zich uitleven in de speelhoek.