Alan Oostrom nieuwe chef-kok en mede-eigenaar van Brasserie Mijn Streek (Heerlen)

Alan Oostrom is per 1 september gestart als chef-kok van Brasserie Mijn Streek te Heerlen. Vanaf 1 januari zal hij samen met de huidige eigenaren Tim Sieben en Levy Smit mede-eigenaar worden van de hoogst gelegen restaurant locatie van Heerlen.

Oostrom zal zich gaan bezighouden met de creatieve culinaire invulling en keuken-organisatie van Brasserie Mijn Streek, de Urban Foodtruck en op termijn een nieuw project. Hij is de afgelopen tien jaar chef-kok geweest van Sofa Maastricht en heeft zijn sporen verdiend als sous-chef van Ralf Berendsen in Kasteel Wittem en als chef de partie bij Tout à Fait in Maastricht.

Tim Sieben over de toetreding van Alan: “Onze Brasserie is nu bijna 4 jaar geleden geopend op de vijfde etage van het Glaspaleis (voormalige warenhuis SCHUNCK*). We hebben in 2016 onze wens uitgesproken om onze activiteiten uit te breiden. Sinds juli 2017 zijn we dan ook trotse eigenaar geworden van een Foodtruck, een heuse ‘GMC Value Van 35’. Deze hebben we gedoopt tot de ‘Urban Food-Truck’. Daarnaast zijn wij momenteel op zoek naar een geschikte locatie voor een tweede project.We zijn dan ook blij dat we Alan in ons team mogen verwelkomen en kijken uit naar deze samenwerking!”

V.l.n.r. Levi Smit, Alan Oostrom en Tim Sieben | Foto: Gerlach Delissen