Alle Limburgse horeca-transfers op een rijtje

– Cafetaria Abdissenbosch in Landgraaf wordt overgeno­men door Henk Dubois uit Heerlen.

– Brasserie Puur in Echt is overgenomen door Peter Hitz uit Maastricht.

– Cafetaria Merkelbeek te Merkelbeek is overgenomen door Kevin Grissen uit Brunssum.

– Big Rib in Hoensbroek is overgenomen door Henry Kleu­ters en Florence Ledoux uit Kerkrade.

– Chefkok Roel Welles heeft de ex­ploi­tatie van restau­rant Burgersch Venlo overgenomen.

– Pizzeria Venezia, Rumpenerstraat 54 Bruns­sum is heropend door O. Hammouda uit Geleen.

– Wilhelminaplein 17 Roermond is na twee jaar huren aangekocht door mevrouw Wong en de heer Que, die er een Aziatische fastfoodformule exploiteren.

– Venlonaar Alex Strij­bos heeft café Thoès, Parade 23 Venlo overgenomen van Ben van Aken.

– Restaurant het Gasthoes, Gasthoessteeg 1‑B Echt is over­genomen door de familie Oude Tijdhof

– Café Oud‑Gullepe, Rijksweg 34 Gulpen, is overge­no­men door Dirk Vantorre

– De Oude Herberg, Klimmenderweg 5‑7 Hulsberg, is gekocht door Jordy van Belcom

– Wok Bonsai, Oude Veemarkt 1 Heerlen, gaat verder als Sushi Vandaag

– Bart Simons opent Brasserie Royal, Grote Straat Centrum 37, Valkenburg (voorheen De Koffiepot)

– Kim Boves opent Bistro C’est Ca in de Muntstraat 13 in Valkenburg (voorheen feestcafé Malle Babbe).

– John Mullins, Wijcker Brugstraat, Maastricht is gekocht door Marcel Pollaert

– Café Wijck, Alexander Batta­laan, Maastricht is ver­kocht aan Levi Wijntjens

– Café ’t Brook, Demertstraat, Maastricht is verkocht aan Lou Wijnants.

– John Mullins, Wijcker Brugstra­at, Maastricht is verkocht aan Marcel Pollaert

– Café Wijck, Alexander Bat­ta­laan, Maastricht is ver­kocht aan Levi Wijntjens

– Café ’t Brook, Demertstraat, Maastricht is verkocht aan Lou Wijnants.