Andi Druk (Maastricht Airport) wordt Andi Smart Print Solutions

Volgens directeur Frits Keulen was het nog nooit zo druk bij Andi. Nu het bedrijf ook internationaal aan de weg timmert, past de oude naam (Andi Druk) niet meer. “Een nieuwe faam, een nieuwe naam.”

Met de aankondiging eind 2016 van de komst van de nieuwste innovatieve digitale inkjet productielijn naar Maastricht-Airport, is Andi als een belangrijke Limburgse drukker in één keer een unieke speler in Europa geworden. In nauwe samenwerking met de wereldmerken Canon en Müller Martini werd deze unieke productielijn ontwikkeld. Nergens anders in Europa staat een soortgelijke digitale rotatie inkjet productielijn die met ongekende snelheid en nauwkeurigheid alle soorten printwerk produceert, laat het bedrijf weten.

Begin dit jaar is de lijn in gebruik genomen en hiermee heeft Andi een nieuwe stap gemaakt. “Bij deze stap hoort een nieuwe propositie die aansluit bij onze strategie en internationale ambitie”, zegt Frits Keulen die samen met Dave Kremer de directie van Andi vormt. “Het is tijd om het bekende Andi Druk los te laten. Daarom gaan we vanaf april verder als Andi Smart Print Solutions. Een naam die aansluit bij onze diensten en slimme oplossingen op gebied van druk- en printwerk die wij elke dag voor onze klanten bieden.”

Bij het bedrijf op Maastricht Airport werken 50 mensen.