Arion uit Geleen voor 2e jaar op rij in top 100 meest innovatieve bedrijven Nederland

Op dinsdag 5 juli 2016 zijn de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland bekend gemaakt door de Kamer van Koophandel. Op 29 september 2016, tijdens de Dag van de Innovatie, wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt en weten we welk bedrijf op nummer 1 staat en het stokje overneemt van LUXeXcel. Innovatieve ondernemers strijden elk jaar voor een plaats in de MKB Innovatie Top 100. Uit onderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt dat innovatie zorgt voor groei.

Arion Holding uit Geleen is genomineerd voor de Magnide On/Off, een innovatieve oplossing dat het aan- en uittrekken van compressie kousen makkelijker maakt. Het is voor zowel patiënten als zorgverleners een dagelijks terugkerende handeling die veel kracht vraagt. De Magnide On/Off maakt dit een stuk makkelijker en lichter met één product. De hoge wrijvingsreductie van de Magnide On/Off zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zorgverleners en patiënten tot een minimum wordt beperkt. Arion Holding heeft reeds 7 internationale octrooien voor de producten in het Slide Solution assortiment, waaronder de Magnide On/Off.

Erik Joosten, CEO Arion Holding: ‘We zijn nu voor het 2de jaar op rij genomineerd en dat is uniek! We zijn erg trots en kijken uit naar de bekendmaking op 29 september a.s.’
Voor meer informatie over de genomineerden: http://www.mkbinnovatietop100.nl/site/KvK-presenteert-MKBInnovatie-Top-2016