Arion uit Geleen zet Europese opmars voort met nieuw kantoor in Zweeds Malmö

Het nieuwe kantoor in Malmö biedt Arion de mogelijkheid haar Zweedse klanten optimaal te bedienen en het Swash® concept verder in de Zweedse markt te profileren.

Het Zweedse kantoor is een volgende stap in Arions Europese expansiestrategie en is het 6e kantoor in Europa, naast Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Spanje. In de nabije toekomst zullen kantoren volgen in Frankrijk, Italië en Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk.

Erik Joosten is CEO van Arion:

Als een van de vooraanstaande bedrijven in de internationale healthcare sector, houdt Arion altijd de steeds ouder wordende klant in gedachten. Door het leven makkelijker en betaalbaarder te maken met de The Slide Solution en Swash producten, tovert Arion een lach op het gezicht van alle gebruikers! Arion verbetert het dagelijkse leven en de arbeidsomstandigheden van zowel de zorgbehoevende als van de verpleger, door passende en adequate producten te ontwikkelen. Arion streeft er voortdurend naar om comfort een centraal thema in de gezondheidszorg te maken en is erg begaan met haar klanten. Arion werkt samen met partners om geschikte innovaties, die bijdragen aan revoluties in de gezondheidszorg, te creëren.

Het dagelijkse ongemak waar de gezondheidszorg mee kampt, is een bron van inspiratie voor Arion. Wij vragen mensen naar hun ervaringen met het verzorgen van patiënten. Daardoor weten wij wat er speelt en wat de wensen en behoeften in deze sector zijn. Wij bieden ondersteuning op maat aan, een perfecte oplossing voor de dagelijkse problemen. Onze producten leveren een belangrijke bijdrage aan de zelfstandigheid van patiënten. Arion maakt het leven makkelijker voor miljoenen patiënten en professionals die verder kijken.