Arnold Steenbakker wordt commissaris bij Vekoma Rides

VLODROP – Arnold Steenbakker ( 1957) is per 19 mei 2017 toegetreden als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van Vekoma Rides. Hij vult daarmee de vacature in die ontstaan is door het vertrek van Jean Gelissen, die in verband met zijn drukke werkzaamheden binnen de Gelissen Group (waarvan o.m. Gepla en Toverland deel uitmaken) , eerder dit jaar heeft besloten om zijn werkzaamheden als commissaris bij Vekoma Rides te beëindigen.

Arnold Steenbakker heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft en heeft jarenlange werkervaring in technisch georiënteerde bedrijven (Fluor Corporation, Fugro), laatstelijk als CEO bij Stork Technical Services.

Vekoma Rides (www.vekoma.com) is een van de meest toonaangevende en innoverende achtbaanfabrikanten ter wereld. De focus van het bedrijf ligt op ontwikkeling, productie en installatie van achtbanen en speciale attracties voor thema- en attractieparken. Naast een portfolio variërend van thrill- tot familyrides is Vekoma continu bezig met ontwikkeling van op maat gemaakte projecten in opdracht van en in nauwe samenwerking met een breed scala aan internationale klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vlodrop en is met meer dan 300 werknemers een belangrijke werkgever in de regio.

 

K. van Biert is voorzitter Raad van Commissarissen Vekoma Rides