Atelier 37 verhuist naar de Graasj

Binnenkort wordt de Graasj in het centrum van Roermond geopend. Deze voormalige Ford garage aan de Knevelsgraafstraat is omgebouwd tot o.a. een horecagelegenheid, een binnenspeeltuin en een cadeaushop met een ruim atelier.
De cliënten kunnen hier hun hart ophalen. Ontmoeten, genieten, werken en leren staan centraal. Bij hun werkzaamheden krijgen de cliënten persoonlijke ondersteuning van professionele begeleiders en vrijwilligers. Daarbij spelen prestatie naar vermogen en productie een belangrijke rol. Afhankelijk van de mogelijkheden, wensen en beperkingen van de individuele cliënt.
De ambachtelijke en kunstzinnige artikelen worden met liefde en aandacht gemaakt en vervolgens in de cadeaushop van de Graasj te koop aangeboden. U kunt hier terecht voor een wisselend assortiment van onder andere schilderijen, keramiek, houten speelgoed, gipsfiguren, geboortecadeaus en seizoensartikelen.

Maatschappelijke participatie
De Graasj biedt mensen met een ondersteuningsvraag de mogelijkheid hun talenten te tonen en te ontwikkelen. Om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Met altijd als uitgangpunt…wat kan iemand wel! Door een bezoek te brengen aan de Graasj levert u een positieve bijdrage aan deze participatie.

Voor meer informatie: www.degraasjroermond.nl of F/degraasjroermond