Autobedrijf Janssen Kerres opent nieuwe Kia-vestiging in Heerlen (persbericht)

“Wij zijn ontzettend blij met deze opening en verheugen ons om er een mooie start van te maken. Deze stap is een positieve aanvulling voor ons gehele verzorgingsgebied. De opening van de Kia-dealervestiging past uitstekend in de groeistrategie van Janssen Kerres, waarbij we nog meer aan de mobiliteitsbehoefte van klanten kunnen voldoen”, vertelt Olaf Janssen, algemeen directeur van Janssen Kerres.

Vanwege de opening van de nieuwe Kia-vestiging zijn er diverse interessante openingsacties. Het voordeel loopt op tot duizenden euro’s. “De maand januari is natuurlijk een goed begin in het nieuwe jaar om de opening te vieren. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit voor een bezoek aan onze nieuwe locatie aan de Breukerweg 180 in Heerlen”, sluit de heer Janssen af.

 

Over Janssen Kerres:

Autobedrijf J. Janssen en Autobedrijf Kerres zijn onderdeel van Janssen Kerres Automotive B.V. Door fusering van beide familiebedrijven is in juli 2014 een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid- en Noord-Limburg tot en met Oost-Brabant. Janssen Kerres heeft 13 sales- en servicelocaties, verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroën, DS en Kia. De missie van Janssen Kerres is op excellente wijze te voorzien in zorgeloze mobiliteit.