Bagels & Beans opent vestiging in Maastricht, The Hair Avenue eerste zaak in Limburg (Heerlen)

Broodjeszaak Bagels & Beans opent zijn eerste vestiging in Maastricht. De zaak gaat op 1 maart open aan de Wycker Brugstraat 31 in het stadsdeel Wyck. De franchiseformule heeft jarenlang gezocht naar een goede plek in Maastricht. Het is de eerste vestiging in Maastricht.

Hair Avenue naar Heerlen

Op de kop van de Saroleastraat in de nabijheid van het ‘Maankwartier’  is een pand van 55 vierkante meter verhuurd aan The Hair Avenue. Het wordt de eerste vestiging in Limburg. Het pand is gelegen aan de Saroleastraat één van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Heerlen en ligt in directe verbinding met zowel het ‘Coriocenter’ als het onlangs gerealiseerde ‘Maankwartier’. Winkelformules zoals Douglas, Rituals, Jamin, Etos, Vero Moda, Tele2 en Subway zijn allemaal terug te vinden op de Saroleastraat in Heerlen.

Kantoor verkocht aan belegger

Het omvangrijke kantoorcomplex aan het Stationsplein 12 / Bergstraat 37 in Sittard is verkocht aan een belegger. Het gehele gebouw omvat circa 1.900 m² kantoorruimte. Het Stationskwartier is strategisch gepositioneerd tussen het trein- en busstation van Sittard en (in de toekomst) de hogescholen in nieuwbouwontwikkeling ‘De Dobbelsteen’. Op korte termijn zullen er grote aantallen studenten aanwezig zijn in het gebied. Het Stationskwartier transformeert daarmee een uniek studentenkwartier, geheel voorzien van eigen identiteit, uitstraling en dynamiek. Het Stationskwartier wordt naar verwachting een eiland midden in de stad, een plek waar mensen niet alleen doorheen lopen op weg naar de stad (zoals nu het geval is), maar dat bezoekers speciaal hier voor naar Sittard komen.

Bij het tot stand komen van alle bovengenoemde transacties trad Boek & Offermans Makelaars op namens de betrokken verhuurder / verkoper.