Bakkerij ’t Mikpuntj winnaar Groeibriljant 2017 (Leudal)

Jeroen Kessels en Jacqueline Kusters van Bakkerij ‘t Mikpuntj uit Baexem gingen met de eer strijken.

Het jonge stel (21 en 25) besloot een bakkerij in Baexem over te nemen. Dit ondanks het advies dat een bakkerij in Baexem eigenlijk niet levensvatbaar zou zijn. Vol enthousiasme begonnen ze met hun winkel en na vier dagen proefdraaien waren ze al ondernemer, werkgever en sociaal trefpunt in het dorp. Aangemoedigd door het succes besloten ze onlangs een tweede bakkerij in Heythuysen over te nemen waar hetzelfde concept wordt toegepast.

Ilse Janssen (29) en Pien Derikx (29), de dames van de SalonShop, wonnen de publieksprijs. Zij openden in 2014 de SalonShop in Neer die een totaalconcept biedt: kapsalon, schoonheidssalon, nagelstudio, make-up, zonnebank en winkel met accessoires. Pien en Ilse wisten door een enthousiaste pitch de meeste stemmen te verwerven en zo de publieksprijs binnen te halen.

De twee prijswinnaars zijn automatisch ook genomineerd voor de Publieksprijs van de Ondernemersprijs Leudal die op 29 Maart a.s. wordt uitgereikt. Met drie andere gevestigde ondernemers mogen ze zich aan een groot publiek presenteren.

Jeroen Kessels en Jacqueline Kusters (Bakkerij ‘t Mikpuntj), Pien Derikx en Ilse Janssen (SalonShop)