Balanz Facilitair gaat 48 scholen en kantoor Innovo Heerlen schoonmaken

Balanz Facilitair uit Heerlen gaat voor Innovo, Stichting voor Katholiek Onderwijs, in Heerlen, schoonmaken, de ramen lappen en sanitaire prodcuten leveren.

Balanz schreef als enige in op een aanbesteding. Het contract heeft een duur van drie jaar en kan nog eens drie keer een jaar worden verlengd.

Deze aanbesteding betreft het schoonmaakonderhoud inclusief glasbewassing en sanitaire benodigdheden van 48 locaties van INNOVO waaronder het stafbureau van INNOVO. De totale vloeroppervlakte betreft circa 65.000 m2 en het totale gevelglasoppervlak inclusief beplating betreft circa 19.300 m2. Het betreft 50 schoollocaties en 1 stafbureau. In deze aanbesteding worden alle locaties meegenomen.

INNOVO is de koepelorganisatie van ruim 50 scholen voor primair onderwijs in Zuid- en Midden-Limburg. Bijna 10.000 leerlingen bezoeken onze scholen. Wij hebben 700 leerkrachten in dienst en ruim 200 medewerkers met ondersteunende taken. INNOVO bouwt voort op een onderwijstraditie van 100 jaar goed basisonderwijs in Heerlen en wijde omgeving.