Beautysalon Jolique (Reuver) wint titel Beste Schoonheidsspecialiste Zuid-Nederland

Huybregts-Naus ziet de prijs vooral als een stimulans om zich verder te blijven ontwikkelen.

“In 2015 was ik ook in de race, dus was ik extra gedreven en gemotiveerd om te winnen. Vanaf oktober ben ik bezig met de Beauty Awards. Na het inleveren van mijn inschrijving (met visie, doelen, persoonlijk verhaal en vakmanschap), volgde onder andere een bezoek van een mystery-guest, waarna ik in december het nieuws kreeg dat ik in de top 3 was gekomen. Begin dit jaar volgde een persoonlijk gesprek met de jury.” Voor het winnen van de publieksprijs deed ze een beroep op haar klanten en de Reuverse gemeenschap. “Er is ontzettend veel gestemd. Door klanten, vrienden, familie en mensen uit het dorp. Het is mooi om te zien dat zoveel mensen je die prijs gunnen, dat geeft me echt een warm gevoel.”

Volgens de vakjury is Angelique Huybregts-Naus een uitermate professionele specialiste, die haar kennis graag, en op prettige wijze deelt met haar klanten. “Ze neemt de tijd voor een uitstekende behandeling van kwaliteit hoog niveau.”

De Beauty Award is een jaarlijks terugkerende onafhankelijke wedstrijd voor de schoonheidsbranche, georganiseerd door de Beauty Trade Professionals. Het doel is om de schoonheidsbranche in Nederland verder te upgraden. Het vakmanschap en de zakelijke en commerciële vlakken worden hierbij gejureerd.