Beleveniseconomie: Duits bedrijf WasserKinder biedt meermin-zwemfeestjes aan in Mosaqua

Heel vroeger bakte moeder een taart voor een verjaardag. Ze gebruikte boter, eieren, suiker, meel, melk, cacao. Toen kwam de tijd dat al die basis-ingrediënten vervangen werden door kant-en-klare pakjes cake-meel en kant-en-klaar glazuur. Dat bood twee voordelen: het kon eigenlijk niet meer misgaan en het was sneller. Weer later werd taart besteld bij de plaatselijke super of bakker. Al dan niet met een ‘foto’ op de taart.  En nu zijn er ondernemingen die ouders die een jarig kind hebben helemaal ontzorgen met een (thema)feestje op maat.

Het is een van de klassieke voorbeelden van steeds meer waarde toevoegen, waarbij de laatste stap de meest waardevolle (zo u wilt duurste) is. Dan zijn we aanbeland in de beleveniseconomie.

Tegen die achtergrond is het persbericht van Mosaqua exemplarisch. Ter lering en vermaak:

Mosaqua in Gulpen gaat samenwerken met het Duitse bedrijf WasserKinder. Zij bieden meermin zwemlessen, speciale workshops en meermin feestjes aan. Zo kun je je verjaardag bij Mosaqua vieren met een meerminfeest naar keuze compleet met onderwater fotoshoot! Ook verenigingen of groepen kunnen deze activiteiten boeken. Mosaqua volgt hiermee de nieuwe trend van het meerminzwemmen, waarbij je zwemt met beide benen in een zwemstaart en biedt dit concept vanaf mei 2016 aan haar badgasten die een extra bijzonder feestje willen vieren in het subtropische zwemparadijs. Voor boekingen kunt u terecht bij Wasser Kinder http://www.wasserkinder.eu