Belugalovesyou keert terug naar Preuvenemint

Na een aantal stiltejaren, nieuwe ontwikkelingen op meerdere fronten en een aantal jaren namens de 3W vastgoedgroep te hebben deelgenomen, vindt de Beluga crew het de hoogste tijd worden om zich weer aan te sluiten bij ‘t Preuvenemint.

Het tijdperk van dj’s, harde muziek en party’s sluiten we af om weer mee te doen aan het originele gedachtegoed van ‘t Preuvenemint.

Sinds enkele jaren hebben we een verjongd Struyskommitee dat meedenkt met de ondernemers en de inwoners van Maastricht. Belugalovesyou kan zich helemaal vinden in de denkwijze van ‘t Struyskommitee om vast te houden aan de grandeur van ‘t Preuvenemint maar wel te blijven innoveren. Dit is ook het concept dat Belugalovesyou & Friends dit jaar wil toevoegen aan ‘t Preuvenemint.

Deze editie presenteren we ons concept TOP frieten, TOP snacks, TOP oesters en een SUPER wijnbar met lekkere hammen. We gaan weer een ouderwets feestje van ’t Preuvenemint maken.

In overleg met ‘t Struyskommitee is het mogelijk je vantevoren in te schrijven als Belugalovesyou & Friends waardoor er al voorafgaand aan het Preuvenemint vouchers gekocht kunnen worden. Met deze vouchers kan men deelnemen aan 1 van de 4 volledig verzorgde, ouderwets gezellige borrels die Belugalovesyou zal organiseren.

“Als Belugalovesyou Group hebben wij er enorm veel zin in om nog vele jaren ‘t Preuvenemint te steunen”, meldt Hans van Wolde

’t Preuvenemint vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 27 augustus 2017