Betawerk heeft donderdag 22 maart twee Drupal Splash Award gewonnen. Voor zowel het project Arbeidsmarktdashboard 2.0 (voor Brainport Network, i.s.m. Etil)   (voor Alzheimer Centrum Limburg, Alzheimer Nederland en MUMC+), behaalde het Heerlense bureau een prachtige tweede plek.

Betawerk is een familiebedrijf, gespecialiseerd in online strategie en creatie. Het team van 15 professionals ontwikkelt websites en applicaties, met Drupal, en slimme online strategieën, aan de hand van Service Design Thinking.

Maurice Hermans, directeur van Betawerk: “Ons team is ontzettend blij met deze erkenning. Dit laat zien dat we, door vernieuwende oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken, uiteindelijk producten en diensten van een constante, hoge kwaliteit realiseren”

Het Arbeidsmarktdashboard 2.0 is een dataservice die op maat inzicht biedt in de arbeidsmarkt, door data van onder andere. CBS, UWV, LISA, SBB en Jobfeed te combineren. Het Arbeidsmarktdashboard werd in samenwerking met onderzoeksbureau Etil ontwikkeld voor Brainport Network. Werkgevers kunnen met behulp van het dashboard zien, in welke regio’s nog een aanbod van werknemers aanwezig is. Overheden kunnen met deze service hun beleid onderbouwen.

Drupal is een content managementsysteem, waarmee online platforms, zoals websites en apps ontwikkeld worden. Meer dan één miljoen websites wereldwijd draaien op het systeem.