Biesheuvel Techniek – Brammer neemt Smezo (Heerlen/Roermond) over

Biesheuvel Techniek – Brammer met hoofdkantoor in Son en Breugel heeft Smezo overgenomen. Smezo Handelsonderneming heeft vestigingen in Heerlen en Roermond. Het bedrijf is leverancier van technische artikelen en gereedschappen met 100.000 artikelen op voorraad, een eigen bezorgdienst, maatwerk in voorraadbeheer en een 24 uurs servicedienst.

Familieonderneming Smeets en Zoon werd opgericht door grootvader Smeets in 1933. In 1991 nam Marc Smeets als derde generatie het stokje over. In 2017 had het bedrijf een omzet van ruim 10 miljoen euro. Bij het bedrijf werken 31 mensen die allemaal in dienst blijven. De vestigingen in Heerlen en Roermond zullen ook de naam Smezo blijven dragen.

Eigenaar Marc Smeets is verheugd dat zijn familiebedrijf onderdeel is geworden van het Biesheuvel Techniek & Brammer netwerk. “Deze integratie biedt Smezo continuïteit voor de lange termijn, waarbij we gebruik kunnen maken van de technische expertises van de nieuwe groep.”

Biesheuvel Techniek belevert de regio Venlo al jaren en opende in 2016 het nieuwe distributie centrum Benelux. Vanuit Roermond, Maastricht en Elsloo zijn Brammer-vestigingen actief. Na de overname van Smezo werken er zo’n 880 medewerkers bij Biesheuvel Techniek – Brammer.


Meino Noordenbos (CEO BT Brammer) en Marc Smeets (directeur Smezo Handelsonderneming)