Bijeenkomst Weert: Overkomt ondermijnende criminaliteit mij ook?

Wat is ondermijnende criminaliteit eigenlijk? Wellicht heeft u als ondernemer er al mee te maken gehad zonder dat u het wist. Het komt namelijk vaker voor dan we denken. Kom dus 12 oktober naar de voorlichtingsbijeenkomst in Weert.

De gevolgen van ondermijning zijn vaak erg groot en lopen flink in de kosten. Het zorgt voor extra administratie en leidt tot een negatief imago.

Risico’s
Voorbeelden van ondermijning waarbij ondernemers risico’s kunnen lopen zijn er volop.
Iemand huurt een busje voor een zogenaamde verhuizing en gebruikt het voor het lozen van drugsafval. Een ondernemer verhuurt een ruimte aan derden en er blijkt een drugslab of hennepkwekerij in te zijn. Of iemand huurt een auto en wil alleen contant betalen en geen legitimatiebewijs af geven.

Voorlichtingsbijeenkomst
Ondermijnende criminaliteit raakt ons allemaal, een gezamenlijke aanpak van dit maatschappelijke probleem is belangrijk. Daarom organiseren het Parkmanagement Land van Weert en Cranendonck en de gemeente een voorlichtingsbijeenkomst. Deskundigen vertellen u meer over ondermijning en geven adviezen. Met die kennis kunnen ondernemers de risico’s tot een minimum beperken.

Aanmelden
Op donderdag 12 oktober 2017 bent u welkom van 17.00-19.30 uur in het stadhuis van Weert. Aanmelden kan via e-mail: jack@parkmanagement-weert.nl.