Bijzondere samenwerking Van Melick en de TWEE gezusters in Heerlen

Toplocaties in hartje Heerlen in combinatie met smaakvolle keukens en creatieve evenementen! Van Melick is door de TWEE gezusters uit Heerlen benaderd voor een duurzame samenwerking. Het gaat om de exploitatie van de zalen in hun fraaie kloosters, die een prachtige plek bieden voor bijeenkomsten en speciale events voor bedrijven en particulieren. De twee Heerlense kloosters Luciushof en Savelsbergklooster herbergen onder meer een grote zaal, een authentieke en monumentale zolder en twee tuinen. Van Melick kan met name van het Savelsbergklooster gebruikmaken, waar ook de zeer fraaie, romantische kapel bij hoort. Dat biedt mogelijkheden!

 

De twee kloosters, ‘gezusters’, zijn buren en al heel lang nauw met elkaar verbonden. Er worden tal van activiteiten op gebied van werk, studie, genieten, cultuur en horeca aangeboden. Hier laten de TWEE gezusters op de diverse afdelingen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Dat biedt hen een fijn opstapje. En nu slaan de TWEE gezusters en Van Melick the catering company de handen ineen. Dat betekent voor deze mensen een mooie kans om mee te lopen in het bedrijf van Van Melick.

En dan is er nog de optelsom van prachtlocaties en de fijne kookkunsten en event-expertise van Van Melick. Denk dan aan feesten en evenementen, eventueel in een thema, met bijzondere hapjes, uitgebreide buffetten of diners, in een prachtig, sfeervol klooster in hartje Heerlen. Dat is nog meer genieten in een groene oase, midden in de stad Heerlen.

www.vanmelick.nl

www.detwee.gezusters.org