BLM Wegenbouw uit Wessem breidt uit naar Brabant en opent vestiging in Helmond

BLM Wegenbouw heeft naast het hoofdkantoor in het Limburgse Wessem een tweede vestiging geopend in Helmond. Vanaf de nieuwe locatie gaat de wegenbouwer de Oost-Brabantse markt bedienen.

Omdat de zaken goed gaan heeft de Limburgse wegenbouwer besloten om ook de Brabantse markt te betreden. BLM Wegenbouw koos voor een fysieke tweede vestiging in Helmond. Directeur Jorg Huijskens licht die keuze toe: “Om efficiënt te kunnen werken en om de regio goed te leren kennen is het van belang dat BLM ook echt aanwezig is in Brabant. Persoonlijk contact, korte lijnen en kennis over de lokale situatie zijn belangrijk in onze branche. Als je aan de infrastructuur van gemeenten en grote private opdrachtgevers werkt, moet je immers wel weten waar je het over hebt en moet je snel kunnen schakelen als dat nodig is.”

BLM Wegenbouw heeft de afgelopen 30 jaar een grote en tevreden klantenkring opgebouwd in Limburg. Vrijwel alle Limburgse gemeenten en een nog steeds toenemend aantal bedrijven zijn opdrachtgever. De ambitie van BLM is om te groeien. Met de nieuwe vestiging in Helmond geeft de wegenbouwer gehoor aan die ambitie.