Boek & Offermans Makelaars breidt werkgebied uit met vestiging in Venlo

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, heeft opnieuw haar activiteiten uitgebreid. Nadat eerder al een kantoor in Venray werd geopend, is nu ook het kantoor in Venlo een feit.

Uit het persbericht:

Een grote toename van de werkzaamheden in Noord-Limburg heeft ons gemotiveerd om ook in Venlo een kantoor te openen. Met deze uitbreiding willen wij onze expertise en slagkracht in de regio Noord-Limburg versterken, waardoor we onze lokale- en landelijke opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn.

Per 1 juni jl. is Boek & Offermans Makelaars actief vanuit Venlo. De kantoren Venray en Venlo werken nauw samen en hebben zo optimale kennis van de gehele regio Noord-Limburg. Onze ambitie is om op korte termijn, net zoals reeds langjarig het geval is in Zuid-Limburg, een van de best verkopende NVM kantoren te worden op zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Voor alle vastgoedvraagstukken in de regio Venlo is Paul Boon uw aanspreekpunt. Paul is een geboren en getogen Venlonaar en bezit jarenlange ervaring in de regio.