Boels neemt Abird over

Abird is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en hijsmiddelen en lucht, licht en stroomvoorzieningen.Onder de Abird groep vallen de bedrijven Abird, Hef&Hijs Nederland, Kamphuis Lastechniek, De Wit Lastechniek en Burki Lastechniek. Er werken 127 mensen.  Het Sittardse bedrijf Boels heeft 400 eigen vestigingen verspreid over 17 Europese landen.

De komende jaren zal Boels aanzienlijke investeringen doen in de expansie van het aantal vestigingen. Tevens zal er fors worden geïnvesteerd in de verhuurvloot om onze klanten een uitmuntende dienstverlening aan te kunnen blijven bieden.

Pierre Boels, CEO van Boels Rental: “Abird is een gerenommeerde leverancier van industriële verhuurproducten actief in Nederland, Duitsland en België en beschikt over een geweldige klanten portfolio. Hoewel Boels reeds actief is in dit marktsegment is de overname van Abird een belangrijke stap in onze groeistrategie. Samen met het deskundige en ervaren management én medewerkers van Abird zullen we verder bouwen aan onze strategie de belangrijkste equipment-provider te worden voor de petrochemische- en andere industrieën.”

Michel Hogervorst, Managing Director van Abird: “Boels geeft ons de mogelijkheid om ons snel verder te ontwikkelen binnen de industriële markt in binnen- en buitenland. Door de overname kunnen we blijven investeren in onze verhuurvloot en onze medewerkers kunnen hun productspecialismen blijven uitbreiden. Kennis, veiligheid en kwaliteit zijn voor onze klanten van cruciaal belang en hier kan Boels in bijdragen.”