Bouwcombinatie Goessens verantwoordelijk voor upgrade gemeenschapshuis Schinnen (persbericht)

Het bouwbedrijf kreeg de opdracht van de gemeente Schinnen op basis van een aanbesteding met de criteria prijs, kwaliteit, planning en social return.

Van oubollig naar hip modern

Het horecagedeelte van het gemeenschapshuis in Schinnen (voorheen gasterie Noeber Beemden) wordt volledig verbouwd tot een moderne brasserie. De nieuwe brasserie ‘Peil 5’ krijgt een trendy industriële uitstraling en een terras dat uitkijkt over het water. Het cafégedeelte van het gemeenschapshuis is daarmee na de verbouwing niet alleen een echt thuis voor de Schinnenaren, maar met de ligging aan de natuur en wandel- en fietspaden ook een pleisterplaats voor recreanten.

Strakke planning

Naast prijs en kwaliteit was ook de strakke planning die Bouwcombinatie Goessens door hun jarenlange ervaring en vakmanschap kon aanbieden een belangrijk pluspunt. De verbouwing start in april en is eind mei gereed, waardoor brasserie Peil 5 al begin juni 2017 haar deuren kan openen.

Bouwcombinatie Goessens

Bouwcombinatie Goessens  staat voor vakmanschap, kwaliteit, service, maatwerk en flexibiliteit. Het bedrijf uit Schinnen werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder bedrijven, gemeenten, woningcorporaties en particulieren. Bouwcombinatie Goessens is trots op deze nieuwe opdracht: “Als bouwbedrijf uit Schinnen is dit project voor ons extra mooi om mee aan de slag gaan. Het gemeenschapshuis is het hart van het dorp en de thuisbasis voor de vele verenigingen. We leveren met veel plezier onze bijdrage aan de renovatie, waarmee deze locatie wordt aangepast aan de moderne tijd. Met deze upgrade krijgt de plek extra toegevoegde waarde.”