Bovens niet betrokken bij keuze toekomst Connect Limburg

Volgens berichtgeving in De Limburger heeft gouverneur Theo Bovens achter de schermen boos gereageerd op de keuze van Provinciale Staten om te stoppen met Connect Limburg. Volgens PS heeft Connect Limburg geen toegevoegde waarde en kost het te veel geld.

Bovens zou -als portefeuillehouder communicatie en branding- niet betrokken zijn geweest bij de besluitvorming. De gouverneur was een van de initiatiefnemers van Connect Limburg dat drie jaar geleden in het leven werd geroepen om Limburg op de kaart te zetten bij het internationale bedrijfsleven.

Bovens wil niet reageren op vragen van De Limburger zolang niet duidelijk is hoe de zaken met Connect Limburg worden afgehandeld.

Afgelopen week hebben een dertigtal bekende Limburgers een petitie getekend met de oproep om niet de stekker uit Connect Limburg te trekken. Zij zijn van mening dat -op basis van eigen ervaringen- Connect Limburg wel degelijk een toegevoegde waarde voor Limburg heeft. Tot de ondertekenaars behoren o.a. Guido Dieteren (initiatiefnemer petitie), Jean Gelissen, Camille Oostwegel en Jan Smeets.