De Raad van Toezicht heeft Bram van de Langenberg per 1 april benoemd tot bestuurder van Mosae Zorggroep in Maastricht. Hij volgt interim-bestuurder Ben de Valk op.

Voorzitter van der raad van toezicht Karl Dittrich over de benoeming; “De Raad van Toezicht heeft gezocht naar een bestuurder, die aan de ene kant ervaring heeft met de bedrijfsmatige complexiteit van een zorginstelling en aan de andere kant veel empathie heeft voor bewoners, cliënten en medewerkers.”

De nieuwe bestuurder kreeg de ervaring met de paplepel ingegoten. Zijn ouders richten 30 jaar geleden één van de eerste particuliere thuiszorginstellingen van Nederland – IVT Zorg in Den Bosch – op. Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven startte hij daar zijn carrière, waarvan de laatste tien jaar als bestuurder. Nu is er dus de keuze voor Mosae.
Bram van de Langenberg: “Mosae komt uit een zware tijd, maar ik ben optimistisch ingesteld. Het is zaak de problemen uit het verleden zo snel mogelijk achter ons te laten.”