Branka Dessens nieuwe algemeen directeur Stepco (Ittervoort)

Dessens neemt alle directietaken van Paul de Meulemeester over. De Meulemeester krijgt hierdoor de ruimte om zich op business development te richten en om zo de verdere groei van Stepco te stimuleren. Daarnaast blijft hij als aandeelhouder aan Stepco verbonden.

Branka is enthousiast over haar nieuwe functie bij Stepco: “Stepco is een mooi bedrijf met gedreven medewerkers die hart voor de zaak én onze klanten hebben. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit team positieve veranderingen kunnen bewerkstelligen en innovaties kunnen doorvoeren, waarmee we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Branka Dessens heeft ruime managementervaring. Branka werkte 12 jaar bij Vopak waar ze verschillende leidinggevende functies bekleedde. Zo leidde ze de bouw van tankopslagterminals wereldwijd en was ze verantwoordelijk voor een groot constructieproject in Maleisië. Afgelopen jaar werkte Branka in India waar zij als algemeen directeur verantwoordelijk was voor twee opslagterminals met meer dan 200 medewerkers.