Brightlands | Judith speelt op het Centre Court van duurzaamheid: ‘Geen berg is te hoog’

Dagsuccessen zijn belangrijk en worden veelvuldig gevierd, maar vooral als onderdeel van het bereiken van het hogere doel, een duurzame toekomst voor onze planeet en en onze regio. Tijdens de Tour de France delen 23 koplopers, sprintkanonnen, jong talent en berggeiten hun passie en ambitie voor Brightlands. Deel en like hen op Facebook. Degene met de meeste likes wint de door hem/haar gekozen favoriete (originele) tourtrui.

Naam:  Judith Verweij
Functie:  Commercieel  manager Volantis
Rol Brightlands:  Judith onderhoudt contacten met partner Brightlands en is het commercieel gezicht  van Volantis. Volantis is gevestigd op de Brightlands Campus Greenport Venlo en op Brightlands Chemelot Campus
Tourtrui:   De bolletjestrui

Om wielrennen geeft  Judith Verweij niet zoveel, hoewel ze natuurlijk wel fan is van de Limburgse held Tom Dumoulin. Toch spreekt de bolletjestrui haar aan omdat ze zelf een doorzetter is die als voormalig ondernemer heel goed weet wat het is om bergen en dalen te overwinnen. “Ook in mijn huidige functie als commercieel manager van Volantis komt mijn vermogen om door te zetten en het vinden van oplossingen goed van pas.”  Volantis houdt zich bezig met slimmere, effectievere en vooral  duurzamere  oplossingen voor gebouwen, (productie)middelen en omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van de Cradle to Cradle principes, oplossingen voor duurzame energieontwikkeling en energieneutrale gebouwen en virtueel (in 3D) ontwerpen, bouwen en beheren. “Bij alles wat we doen, ligt de focus op innovatie, duurzaamheid, veiligheid, gezondheid, comfort en life-time performance. “

Brightlands is met zijn vier campussen dus een natuurlijke partner voor Volantis en is toch het Center Court van duurzame ontwikkelingen. Volantis is een ingenieurs- en consultancygroep met vijf business units verdeeld over vestigingen in Venlo, Eindhoven en Sittard-Geleen. De sfeer op Brightlands vindt Judith inspirerend. “Op de campussen wordt  kennis en kunde gedeeld en werken startups, gevestigde bedrijven en onderwijsinstellingen samen. Brightlands is óók een belangrijke aanjager voor vernieuwing in de Limburgse economie. Ik vind het dan ook jammer dat slechts een fractie van de Limburgers weet wat hier gebeurt. Dat moet en kan beter, want Brightlands is,  zoals Jan Jonker, professor of Corporate Sustainability onlangs constateerde, inderdaad het best bewaarde geheim van Limburg!”

Wil je dat Judith de bolletjestrui wint? Deel dit artikel dan op Facebook.

Niemand verbetert de wereld in zijn eentje.

Daarom is Brightlands de innovatieplek voor multinationale ondernemers en startups, onderzoekers en studenten. Met passie voor duurzaamheid werken zij elke dag samen aan de materialen en energie van de toekomst, de transities in de gezondheidszorg, gezonde voeding en smart services.

De Brightlands-campussen bieden momenteel plaats aan ruim tweehonderd  bedrijven en instellingen met een internationale populatie van bijna twaalfduizend medewerkers en achtduizend studenten.

Lees meer op www.delimburger.nl/brightlands en www.brightlands.com/nl