Carin van Berkel nieuwe commercieel directeur Toverland (Sevenum)

Per 12 maart wordt Carin van Berkel de nieuwe commercieel directeur van attractiepark Toverland in Sevenum. Van Berkel gaat leiding geven aan de afdelingen marketing en sales. Zij zal onder meer verantwoordelijk zijn voor de bezoekersaantallen en -omzet. Met de komst van Carin van Berkel is het directieteam van Toverland weer compleet.

Carin van Berkel (53) studeerde HBO Facility Management in Wageningen, rondde de MBA aan de Kingston University en NIMA-C succesvol af, volgde de Disney Academy voor hospitality en mag zich sinds 2009 Register Marketeer noemen. Ze komt uit de ondernemersfamilie ‘Van Berkel Groep’.

De afgelopen zes jaar heeft ze gewerkt als manager Vrije Tijd bij de ANWB. Daarvoor was ze commercieel directeur bij de Efteling en directeur marketing bij Holland Casino.

Caroline Kortooms, Algemeen Directeur Toverland, geeft aan dat Carin hoog op het verlanglijstje van haar en haar broer Jean Gelissen, Algemeen Directeur Gelissen Group, stond: “Carin kent de branche als geen ander en beschikt bovenal over de voor ons cruciale eigenschappen moed, daadkracht, doorzettingsvermogen en inspirerend leiderschap. Vol passie en vertrouwen koersen wij samen met Carin door naar een nóg groter, nóg mooier en nóg magischer Toverland.”

Met de toevoeging van Carin bestaat het directieteam van Attractiepark Toverland uit vier personen: Caroline Kortooms (Algemeen Directeur), Paul Oomen (Technisch Directeur), Benny Steijvers (Operationeel Directeur) en Carin van Berkel (Commercieel Directeur).