Carrosseriebouw activiteiten MH Roadstyling (Sittard) naar WellColl

Deze samenwerking zal ingaan vanaf 1 februari 2018. Onderdeel hiervan is het onderbrengen van de carrosseriebouw activiteiten van MH Roadstyling bij WellColl. Deze activiteiten bestaan voornamelijk uit custom made bedrijfswageninrichtingen en –aanpassingen uit o.a. hout en metaal en de productie van foodtrucks en koelwagens.

Dit sluit goed aan bij de werkzaamheden van de B2B afdeling van de WellColl Groep en resulteert in versterking en uitbreiding van deze afdeling. Het ontwerpen, produceren en aanbrengen van voertuigreclame zal worden geconcentreerd bij MH Roadstyling. Verder zullen beide bedrijven gaan samenwerken op het vlak van klanten acquisitie.

De carrosseriebouw activiteiten zullen worden ondergebracht in een nieuwe BV, WellColl Automotive Solutions. Gestart wordt met circa 10 medewerkers en dit aantal zal in de toekomst verder worden uitgebouwd. De huidige leidinggevende van de afdeling Carrosseriebouw binnen MH Roadstyling, Jorg Welters, zal zijn werkzaamheden voortzetten bij WellColl Automotive Solutions.

Door de overgang zal het totale portfolio van WellColl Automotive Solutions voor de B2B markt gaan bestaan uit autoaanpassingen, metalen bedrijfswageninrichtingen, carrosseriebouw, houten betimmeringen en bedrijfswageninrichtingen, foodtrucks, koelwagens, dubbele cabines, voertuigvolgsystemen, luchtvering en fleetmanagement.

WellColl Groep is in 1953 begonnen met het herstellen van autoschade en beschikt vandaag de dag over zes vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert). Voor de B2C markt is WellColl Groep actief in autoschade, ruitherstel, caravan & camperservice. WellColl Groep heeft circa 130 medewerkers.

MH Roadstyling uit Sittard is in 1989 begonnen met het aanbrengen van voertuigreclame. Momenteel kan men bij MH Roadstyling terecht voor de realisatie van o.a. carwrapping, gevelreclames, reclameborden, vlaggen, zeildoeken, zuilen, lichtreclames, interieurfolies en de bedrukking van wanden, ramen, kleding, relatiegeschenken en nog veel meer. Daarnaast staat het bedrijf bekend om haar bewegwijzeringsystemen, zowel binnen als buiten. Bij MH Roadstyling werken ruim 60 medewerkers.